vtwonen

vtwonen is al meer dan 50 jaar de smaakmaker en stijlmeester op het gebied van wonen. vtwonen is een sterk merk waar wonen en leven hand in hand samen gaan. Het merk heeft passie en is altijd one-step-ahead. vtwonen is dan ook het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland.

Het merk vtwonen is overal om ons heen. Op televisie met een eigen programma, als groot evenement genaamd ‘vtwonen & design beurs’, met eigen vtwonen conceptshops en zelfs in de toekomst als huis, zowel binnen als buiten compleet in vtwonen stijl! Bovendien worden er elk jaar twee nieuwe inspirerende collecties van vtwonen uitgebracht: een voorjaarscollectie en een najaarscollectie met servies, woonaccessoires en woontextiel.

Naast het aanbieden van woonproducten inspireert vtwonen met haar blog, site en magazine iedereen die bezig is met wonen. Ook speelt vtwonen altijd in op de laatste trends en de musthaves van dit moment. Elke woonstijl komt aan bod: van basic tot design en van landelijk tot industrieel – vtwonen is er voor iedereen!

New Edition is de exclusieve licentiepartner van vtwonen voor de productcategorieën servies, woontextiel en woonaccessoires.

Basis Servies

Het is zo langzamerhand een designklassieker: het vtwonen servies. Het mooie witte servies biedt de perfecte basis voor die echte vtwonen sfeer! Omdat alles op zijn plaats valt als de basis klopt. Omdat een mix & match-servies altijd van pas komt. Van prachtige mokken tot borden en kommen. Gebruik het servies bij een doordeweekse lunch of juist bij een feestelijk diner met vrienden. Met het tijdloze uiterlijk en de mooie witte kleur is het servies op elk moment van de dag te gebruiken.

Woonaccessoires

Dit seizoen komt vtwonen met een compleet nieuwe collectie. Met een grote keuze uit servies, dienbladen en andere accessoires. In deze collecties vind je alle woonproducten om van een huis een thuis te maken; compleet in de stijl van vtwonen! Geef je interieur een boost met deze nieuwe vtwonen collecties. Want een huis is om te vtwonen!

Ecomix

Niet glad gepolijst, maar aards en ambachtelijk, dát kenmerkt de nieuwe Ecomix collectie met accessoires van vtwonen.

De producten in deze collectie zijn gemaakt van gerecyclede materialen voor een betere toekomst en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. In naturel tinten, stuk voor stuk uniek en handgemaakt volgens traditionele methoden. Enjoy!