Chique Collectie

Het elegante Pip Chique porselein is porselein voor echte kenners. De borden, kopjes en kommen zijn allemaal gemaakt van New Bone China, een hoogwaardig, dun porselein met een delicate en verfijnde look & feel. Het strakke ontwerp en de effen kleur geven dit porselein een moderne charme, terwijl de matte gouden details, de elegant gevormde tuit, het deksel en het handvat de collectie een klassieke twist geven. Pip Chique is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: smaragdgroen en fuchsia. Dit porselein combineert perfect met onze andere porseleincollecties.

Royal Collectie

De Royal collectie bestaat uit Royal Stripes, Royal Multi, Royal White en Royal Yerseke. Alle borden, kopjes en schalen in deze collectie hebben een delicate kenmerkende vorm en zijn rijkelijk versierd met gouden details. Naast serviesgoed omvat de Royal collectie ook glaswerk, metalen of houten dienbladen, kaarsenhouders en vazen.
De Royal Stripes collectie is nu ook verkrijgbaar in donkerroze. De Royal Stripes items geven de Royal Multi en White collectie een onverwacht frisse twist met hun makkelijk te matchen donkerroze en strakke blauw-witte strepen.
De Royal Multi collectie is geïnspireerd op historisch serviesgoed. We hebben gedurfde vintage bloemen en blauwe bloesems gebruikt om de kleurrijke kopjes, borden en kommen te versieren.
Het Royal White servies is ontworpen met een knipoog naar Pips Nederlandse afkomst. Knisperend witte items zijn versierd met handgeschilderde Delfts Blauwe bloemen. Grafische gouden krullen en stippen geven de collectie een moderne twist.
Ook de Royal Yerseke collectie heeft een eigen karakter. Pips familie komt oorspronkelijk uit Yerseke, een klein vissersdorpje aan de Zuidwestkust van Nederland. Haar familie staat bekend om haar mosselen, oesters en kreeften, die met de hand op de schalen en borden worden geschilderd. De Royal Yerseke collectie bestaat uit serviesgoed en gegraveerde houten serveerborden en combineert perfect met onze Royal White collectie.

La Majorelle Collectie

De Majorelle collectie is nu ook verkrijgbaar in een vrolijk okergeel. Speciaal voor paasdagen hebben we hartvormige borden met konijntjes, een thee-ei en kaartjes houders in de vorm van een konijntje. Zo krijgt uw paastafel een extra feestelijke uitstraling! Met de La Majorelle collectie geven we een ode aan de prachtige botanische tuinen met zijn grote diversiteit aan kleurrijke bloemen en takken uit de hele wereld. Het is een levendige weergave van bloemen speels gecombineerd met een knipoog naar de palmbomen en majestueuze reigers. De stippen en strepen op de achtergrond geven dit ontwerp een verrassende combinatie en een moderne twist. De La Majorelle serviescollectie is verkrijgbaar in mooi roze en nu ook in feestelijk oker.
We hebben verschillende nieuwe sets toegevoegd en ook de ovenschalen zijn in de nieuwe kleur, maar met het speelse konijntjes design. Een perfect cadeau om uw dierbaren te verrassen degenen op een speciale dag!
De La Majorelle collectie bevat ook glaswerk met een sprookjesachtig gouden landschap.

Flower Festival Collectie

Pip houdt ervan om naar het verre Oosten te reizen. Na haar laatste reis naar Japan heeft ze de Flower Festival Porselein collectie ontworpen. In deze collectie combineert ze Japanse invloeden met de inspiratie van haar eerdere reis naar India.

De kopjes zijn gedecoreerd met bloemige ornamenten, geïnspireerd op de houten Indiase bogen. Op sommige items zijn de bloemen gecombineerd met de verfijnde Seigaiha golfjes print, wat typisch Japans is. Elke item is versierd met gouden details.

De Flower Festival Collectie bestaat uit servies, keuken- en tafel textiel.

Home Deco Collectie

Pip Studio heeft als motto ‘Happy products for Happy people’ met als doel met haar producten een sprankel te geven aan elke dag. Onder de groep ‘wonen’ heeft Pip Studio een groep artikelen op de markt gebracht, die je dagelijks leven net iets leuker maken. De decoraties die je huis net even wat gezelliger maken en de kussens die je studeerkamer direct opvrolijken. Met Pip Studio is het elke dag een feest de dagelijkse beslommeringen op te pakken.

Jolie Collectie

Met de Jolie-collectie nemen we je mee op reis naar een eiland vol schatten, een vrolijke plek met al zijn unieke tropische planten en bloemen, palmen en kleurrijk vers fruit. Een zeldzame witte reiger en andere exotische soorten worden verrassend gecombineerd met mooie bloemen en gouden stippen voor een zonnig vakantiegevoel.

We hebben een subtiele groene kleur toegevoegd aan de collectie welke perfect past bij het bestaande blauwe servies. De Jolie collectie bevat ook glaswerk met een streep reliëf in twee mooie bijpassende kleuren; roze en blauw.

Blushing Birds Collectie

East meets West in de mooie Blushing Birds collectie. Deze lijn is geïnspireerd op de landschappen en het vakmanschap uit beide werelden, invloeden van de verschillende culturen creëren spannende nieuwe contrasten en zijn een mooie blend in dit design. Tropische vogels en exotische bloemen zijn gecombineerd met de klassieke Pip details. De unieke combinatie van porselein en hout staan prachtig op elke tafel.

Naast het servies bestaat de Blushing Birds collectie uit tafel- en keukentextiel en woonaccessoires. Beschikbaar in de verschillende kleurgroepen: blauw, wit, khaki en rood. Alle kleuren zijn perfect met elkaar te combineren.

Love Birds Collectie

Pip’s all time favoriete ontwerp Love Birds!
De decoratieve medaillon met de roodborstjes en andere vogels hebben nog steeds de hoofdrol in deze collectie. Ze krijgen extra aandacht omdat het medaillon wordt uitgevoerd in reliëf. Verrassend is de combinatie van de soms krullende gouden decoratieve elementen met het slanke ontwerp van zowel de vormen en strepen. De decoratie rondom handvatten, oren en tuiten geven deze collectie zijn eigen herkenbare stijl. Met een trots vogeltje versierd op de deksels.

We hebben onze collectie uitgebreid met de serie Love Birds White, die een stijlvolle witte uitstraling heeft en perfect kan worden gecombineerd met de andere collecties van Love Birds.

Heritage Collectie

De Heritage-collectie is een eerbetoon aan Pips ouders en aan de kleurrijke verhalen over hun leven. In deze collectie komen hun twee werelden samen. Pips moeder groeide op in Indonesië, waar haar vader, Pips opa, directeur was van het plaatselijke postkantoor. De herinneringen aan die Indonesische jaren gaven ons veel inspiratie. Je vindt er prachtige landschappen met palmbomen, exotische vlinders en de eindeloze turquoise oceaan.

Pips vader groeide op aan de zuidwestkust van Nederland, in de provincie Zeeland. Dit is ook de plek waar Pips ouders elkaar voor het eerst ontmoetten en verliefd werden. Typerend voor deze regio zijn de klederdrachten met hun prachtige stoffen met handgemaakte details, zoals de bijzondere gouden broche.

Early Bird Collectie

De Early Bird servies collectie bestaat uit een diversiteit van patronen, ontworpen om te mix & matchen en creëren een uniek speels effect door het gebruikte artwork. We werkten met een basis van rustige kleuren, een subtiele print langs de rand, in combinatie met een opvallende illustratie van romantische rozen. De bestseller uit deze collectie; de verfijnde Early Bird illustratie met mooie kersenbloesem, staat nog steeds centraal en is versierd met onze beroemde rood-witte streep met gouden details.

Alle items zijn verkrijgbaar in drie kleurgroepen; kaki, roze en blauw en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden zowel binnen als tussen de kleurgroepen.